• Asimuthelp

Nieuwe start

Nieuwe start

In de aanloop naar ons nieuwe gebouw in mei 2021 zijn we de informatie stroom binnen ons KC aan het stroomlijnen.

Een belangrijk onderdeel van dit stroomlijnen, is het promoten van het gebruik van Asimut. Zodra wij met z’n allen gebruik maken van dit geweldige voertuig en we daarbinnen ook nog eens dezelfde kant op bewegen, dan kunnen onze projecten en events binnen de school een stuk efficiënter worden georganiseerd.

We noemen het ook een nieuwe start omdat er hard wordt gewerkt aan een reorganisatie van de ondersteunende afdelingen binnen onze school. Eén voordeur voor alle ondersteuning. Wel zo makkelijk voor de ondersteuners en voor de organisatoren.

De website van Asimuthelp (eerste versie gemaakt in 2014) is bij deze compleet vernieuwd. De inhoud en de informatie is grotendeels hetzelfde gebleven, maar we hebben nu de mogelijkheid om meer interactieve content te plaatsen zoals instructie filmpjes.

Ook kunnen we nu met meerder mensen tegelijk de inhoud van de website wijzigen en aanpassen. Een website die regelmatig nieuwe content heeft, wordt veel beter bezocht en is geloofwaardiger. Wij gaan er alles aan doen om en Asimut maar ook deze website ‘levendig’ te houden.




Leave a Reply